S.C. RECONSTRUCTIA S.R.L. CONSTRUIESTE CASE LA STANDARDE CE SATISFAC SI PE CEI MAI PRETENTIOSI CLIENTI ... (Libertatea Online 11.08.2006)

 

La conducerea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului exista doua mari contraste. Este vorba de presedintele AVAS, Razvan Orasanu, 24 de ani, sarac dar plin de diplome, si vicepresedintele AVAS, Corin Nicolae Lunganu, 51 de ani, foarte bogat. In timp ce Orasanu sta cu chirie intr-o garsoniera, Lunganu are nu mai putin de noua case.

 

Razvan Orasanu e presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului si “Libertatea” a scris in urma cu o luna ca fostul consilier al primului ministru sta cu chirie si e plin de diplome obtinute in strainatate la scoli de renume. Desi s-au ridicat voci care contesta diplomele sale motivand ca nu sunt echivalate in Romania, Orasanu a studiat la Paris, Londra si chiar in China. Nu are casa, masina sau bani in banca. Declaratia lui de avere e... alba.

 

Orasanu are si un adjunct, in persoana vicepresedintelui Corin Nicolae Lunganu, cel care se ocupa de postprivatizare. Lunganu are 51 de ani, este casatorit si are doi copii. In ultimii ani, Corin Nicolae Lunganu a lucrat in sistemul privat in domeniul mass-media, constructiilor si comertului. E de profesie economist si are experienta in domeniul financiar-bancar. De asemenea, Lunganu este presedintele organizatiei PD Teleorman si secretar regional pentru regiunea Sud-Muntenia a acestei formatiuni.

Casele de vacanta sunt in constructie

In declaratia sa de avere, vicepresedintele AVAS, Corin Nicolae Lunganu, are trecute 5 apartamente, doua case de locuit si doua case de vacanta. Toate acestea fiind pe numele sau, al sotiei sau al celor doi copii ai sai. Cele doua case de vacanta, una la Azuga si una la Cartisoara, judetul Sibiu, se afla in constructie din 2002, respectiv 2003. Lunganu mai are trecute in declaratia de avere 5 autoturisme, din care 3 de lux. In privinta terenurilor, Lunganu detine peste 10.000 de hectare de teren agricol, iar banii nu reprezinta o problema, acesta avand zeci de actiuni la diverse societati.

Articol semnat de Toma Roxana              Detalii: imagini ale constructiei                   Inapoi la Articole Presa

© 2007 s.c. RECONSTRUCTIA s.r.l. -  Toate drepturile rezervate  |  Web Design & Hosting: marteo.ro