S.C. RECONSTRUCTIA S.R.L. CONSTRUIESTE CASE LA STANDARDE CE SATISFAC SI PE CEI MAI PRETENTIOSI CLIENTI ... (Libertatea Online 11.08.2006)

 

" SEF BOGAT, SEF SARAC "

 

La conducerea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului exista doua mari contraste. Este vorba de presedintele AVAS, Razvan Orasanu, 24 de ani, sarac dar plin de diplome, si vicepresedintele AVAS, Corin Nicolae Lunganu, 51 de ani, foarte bogat. In timp ce Orasanu sta cu chirie intr-o garsoniera, Lunganu are nu mai putin de noua case... (citeste intregul articol)

 

 

 

LUCRARILE EXECUTATE DE S.C. RECONSTRUCTIA S.R.L. - SUBIECT DE PRESA

(Prahova Online 11.09. 2006)

 

 "IN FATA SPITALULUI JUDETEAN PLOIESTI,

O CONSTRUCTIE "MOARTA" INAINTE DE A SE NASTE "

 

In fata Spitalului Judetean, este ridicat, de mai mult de un an, scheletul metalic al unei asa-zise constructii, care nu este deloc o priveliste placuta pentru o curte de spital. Mai ales ca vorbim despre cea mai importanta unitate spitaliceasca din judet. Iata de ce am dorit sa aflam mai multe detalii despre soarta acestei lucrari incepute si neterminate nici pana in ziua de azi... (citeste intregul articol)

 

 

" Dupa ce proiectul realizat de S.C. Reconstructia S.R.L. a fost blocat de catre Consiliul Judetean Prahova , constructia avand toate autorizatiile valabile , lucrarile vor fi reluate pe alt amplasament urmand ca firma Petrom Service SA sa aduca constructia la stadiul fizic din momentul sistarii lucrarilor iar S.C. Reconstructia va continua lucrarile pana la finalizarea lor.  " - Opinie scrisa de: Gruia N la data/ora de 2006-09-11 19:07:32

2007 s.c. RECONSTRUCTIA s.r.l. -  Toate drepturile rezervate  |  Web Design & Hosting: marteo.ro